Telefoonnummer klantenservice Interpolis

  • www.interpolis.nl
  • 013 462 91 11 (lokaal tarief) (Hoofdkantoor)
  • 013 462 20 25 (lokaal tarief) (ZorgActief Lijn)
  • 013 462 04 62 (lokaal tarief) (Interhelp binnenland)
  • 013 580 12 34 (lokaal tarief) (Schademeldcentrale)
  • 013 580 12 34 (lokaal tarief) (Rechtsbijstands¬verzekering)

Vaak weten mensen de dagelijkse gang van zaken met betrekking tot hun zorgverzekering. Wanneer er echter iets niet helemaal duidelijk is kan er altijd een gebeld worden naar een algemeen telefoonnummer. Klantenservice Interpolis is elke dag bereikbaar en de geduldige medewerkers staan u altijd vriendelijk te woord. Bij vragen over het afsluiten van een nieuwe verzekering of het doorgeven van wijzigingen kunst u terecht bij een vast telefoonnummer. Klantenservice Interpolis is uiteraard ook bereikbaar voor vragen die u niet dagelijks zult hoeven stellen. Weet u bijvoorbeeld wat u moet doen wanneer een dierbare is overleden? Het is altijd een moeilijke periode en dan wilt u graag snel en duidelijk antwoord op alle vragen omtrent de uitvaartverzekering. Hiervoor is het goed te weten dat u kunt bellen naar een apart telefoonnummer. Klantenservice Interpolis zorgt ervoor dat uw vragen omtrent overlijden met zorg worden beantwoord. Het nummer dat u hiervoor belt is dan ook 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar.

Bellen met een vast alarm telefoonnummer: Klantenservice Interpolis

Wanneer u bij Interpolis een alles in één polis met een doorlopende reisverzekering heeft afgesloten kunt u rekenen op steun waar u ook bent, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Hiervoor bestaat een apart telefoonnummer. Klantenservice Interpolis zorgt ervoor dat u ook op reis nooit lang stilstaat. U kunt deze noodhulp bereiken met het gekregen telefoonnummer. Klantenservice Interpolis luistert naar uw verhaal en zorgt er meteen voor dat er hulp komt en dat uw problemen worden opgelost. Medewerkers gaan in gesprek met de betreffende instanties in het land waar u zich bevindt, zodat u nergens meer aan hoeft te denken en de schade meteen afgehandeld kan worden via het telefoonnummer. Klantenservice Interpolis zorgt er bijvoorbeeld ook voor dat uw auto weggesleept wordt of ze regelen een ziekenhuisopname wanneer u ziek bent geworden of een ongeluk heeft gekregen tijdens uw vakantie.

Interpolis is daadwerkelijk glashelder

Iedereen kent de slogan natuurlijk van de radio en de televisie maar Interpolis is werkelijk heel erg duidelijk wanneer het aankomt op hulp met welke vraag dan ook. Medewerkers kunnen snel schakelen in noodgevallen en zorgen ervoor dat al uw vragen beantwoord zijn voordat het gesprek beëindigd wordt. Zo blijft u nooit met onbeantwoorde vragen zitten. Natuurlijk is het altijd mogelijk om terug te bellen als u toch nog vragen heeft of wanneer u een nieuwe verzekering af wilt sluiten en de mogelijkheden even wilt doorspreken.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Hulp nodig?


Bel: 1884 (90cpm)


Beoordeel klantenservice

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Telefoonnummer klantenservice Interpolis

© Telefoonklantenservice 2015