Kijkshop klantenservice

  • www.kijkshop.nl
  • 0900 9800 (€ 0,10 per minuut) (Klantenservice)

Heeft u een vraag voor de Kijkshop Klantenservice? Dan bent u bij Telefoonklantenservice aan het juiste adres, want wij hebben hier lijst met alle nummer van de Kijkshop klantenservice.

Kijkshop, waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Zaltbommel, exploiteert naast 105 winkels in Nederland ook de webwinkel www.kijkshop.nl en heeft B2B oplossingen voor loyaliteit- en Kerstbeloning. Het diverse assortiment is ingedeeld naar vier ‘belevingswerelden’, te weten: Vrij & Actief, Koken & Wonen, Media & Bellen en Mooi & Verzorgd. Het assortiment is overzichtelijk en actueel waarbij Kijkshop voor de consument een voorselectie maakt en de beste artikelen in vele categorieën glashelder presenteert. In de webshop Kijkshop.nl is een nog ruimer aanbod verkrijgbaar. Kijkshop heeft dominante marktaandeelposities in diverse subgroepen zoals (prepaid) mobiele telefoons, huishoudelijke apparaten en persoonlijke verzorging. Iedere twee à drie weken valt bij vier à vijf miljoen huishoudens de Kijkshopfolder in de bus met diverse aanbiedingen.

Kijkshop telefoonnummers in één lijst

De Telefoonklantenservice heeft een duidelijke lijst gemaakt wanneer op zoek bent om de juiste afdeling aan de telefoon te krijgen. Hierdoor hoeft u niet meer minutenlang in de wacht te staan.

Het gaat hier om het volgende nummer:
0900 9800 (€ 0,10 per minuut) (Klantenservice)

Keuzemenu van de Kijkshop klantenservice

Op het moment dat u belt naar de klantenservice van Kijkshop, dan krijgt u eerst een keuzemenu te horen, waarna u vervolgens wordt doorgeschakeld naar een vriendelijke medewerker.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: -1 (from 1 vote)
Kijkshop klantenservice, 6.0 out of 10 based on 1 rating

Hulp nodig?


Bel: 1884 (90cpm)


Beoordeel klantenservice

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (1 vote cast)
Kijkshop klantenservice

© Telefoonklantenservice 2015