Telefoonnummer klantenservice ANWB

  • http://www.anwb.nl/
  • 071 364 3501 (lokaal tarief) (Klantenservice)

Met pech aan de weg staan is verschrikkelijk. Gelukkig is vrijwel elke automobilist of motorrijder lid van de ANWB. Dat is absoluut handig als u in Nederland woont want een mankement aan uw auto kan op die manier snel verholpen worden. U wilt toch zeker ook uw reis snel kunnen vervolgen? Het is allemaal maar niets als u te laat aankomt bij een afspraak. Belt u in dat geval het telefoonnummer klantenservice ANWB zo snel mogelijk. Het telefoonnummer klantenservice ANWB is eigenlijk een nummer dat u standaard in uw mobiele telefoon of smartphone moet hebben opgeslagen. Zeker als u geen internet hebt, dan is het lastig om aan de kant van de weg het nummer te vinden. Dan moet u eerst vrienden opbellen zodat ze het thuis even kunnen googelen door “telefoonnummer klantenservice ANWB” in te typen. Maar dat kost tijd en u hebt er vast geen zin in om op te wachten. Een andere optie is door het gebruik maken van een van speciale ANWB-telefoons aan de kant van de weg maar daar moet u soms kilometers voor lopen. Wees dus slim en zorg ervoor dat het telefoonnummer klantenservice ANWB in uw mobiel staat.

Telefoonnummer klantenservice ANWB bellen

U leest het, het telefoonnummer klantenservice ANWB kunt u eventueel via de smartphone vinden tijdens pech maar verstandiger is het om dat nummer direct paraat te hebben. Dat geldt trouwens ook voor niet-leden, wij laten niemand in de kou staan. Het is echter wel zo dat u dan niet profiteert van onze goedkope service maar het volle pond zult moeten betalen. Veel mensen weten niet dat we ook mensen helpen die niet bij ons zijn “aangesloten” en kiezen ervoor om een dure sleepwagen te bestellen. Dat is pas zonde. Vergeet dus niet om het telefoonnummer klantenservice ANWB te noteren, ook als u geen lid bent.

Belt u snel met onze klantenservice

De ANWB is er niet alleen voor mensen met pech, ook ter preventie zijn wij te bereiken via het telefoonnummer klantenservice ANWB. De medewerkers kunnen u allerlei tips geven om uw weg veilig te kunnen vervolgen.

– Draag bijvoorbeeld altijd een gordel maar dat spreekt hopelijk voor zich.
– Zorg voor de juiste tolvignetten als u op vakantie gaat met de auto door Europa. Dat bespaart u vele boetes.
– Zorg voor ijskrabbers, reservewielen en voor nood is het handig om een hamer bij u te hebben voor de autoruiten.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Hulp nodig?


Bel: 1884 (90cpm)


Beoordeel klantenservice

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Telefoonnummer klantenservice ANWB

© Telefoonklantenservice 2015