telefoonnummer-klantenservice-cbr

  • www.cbr.nl
  • 0900 0210 (-) (Klantenservice)

Als u een rijbewijs moet halen, dan is er een centraal telefoonnummer klantenservice CBR. Het maakt niet uit voor welk voertuig u deze nodig heeft, u krijgt via dit nummer een medewerker aan de telefoon die u op weg kan helpen. In principe is veel online af te handelen, maar in geval van dringende vragen is bellen soms prettiger. Op de website www.cbr.nl is veel informatie te vinden over de wetten en regels met betrekking tot halen van een rijbewijs. Voor sommige mensen kan het echter wat te veel zijn en is het moeilijk te onderscheiden welke voorwaarden wel of niet voor hun gelden. Met name als het gaat om een specifieker bewijs dan alleen auto of brommer rijden. De organisatie biedt examens voor meerdere rijvaardigheden waar ook weer voorwaarden aan verbonden zijn. Om zeker te weten of u op de goede weg bent, dan is bellen naar het telefoonnummer klantenservice CBR prettiger.

Een telefoonnummer klantenservice CBR voor alle vestigingen

Het maakt niet uit in welke plaats u moet zijn om een examen af te leggen, via een centraal telefoonnummer klantenservice CBR kan u uzelf aanmelden, namelijk via 0900 0210. Indien u verblijft in het buitenland dan moet u bellen via +31 70 390 3695. Dit nummer is alleen bereikbaar via een buitenlandse telefoon. Het is niet mogelijk om vanuit het buitenland ons met een Nederlandse mobiele telefoon te bellen. Onze telefoonservice is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 08.00 uur tot 17.30 uur. Dit nummer is voor allerlei zaken te bellen. Ook in geval van klachten, suggesties of complimenten. Al is het waarschijnlijk makkelijker dit schriftelijk te doen of via het internet aan de hand van het e-mailadres of het online formulier. Voor het bellen moet u toch kosten betalen, namelijk 10 cent per minuut en de kosten voor het gebruik van de mobiele telefoon.

Het examen wat je nodig hebt

Uiteraard zijn het niet alleen de klachten een reden om contact op te nemen met het telefoonnummer klantenservice CBR. Ook ter voorbereiding op een examen staat de organisatie klaar om het mensen makkelijk te maken. Het zijn namelijk niet de eerste de beste examens. Iedereen ervaart de druk om te slagen en dat kan juist negatieve effecten hebben. De organisatie heeft hiervoor diverse mogelijkheden zoals een faalangstexamen. Kijk op de website wat ze voor je kunnen betekenen. Als je een persoonlijk verhaal hebt die essentieel is voor de afname van het examen, bel dan gerust naar het algemene telefoonnummer klantenservice CBR.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.3/10 (4 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
telefoonnummer-klantenservice-cbr, 3.3 out of 10 based on 4 ratings

Hulp nodig?


Bel: 1884 (90cpm)


Beoordeel klantenservice

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.3/10 (4 votes cast)
telefoonnummer-klantenservice-cbr

© Telefoonklantenservice 2015