Telefoonnummer klantenservice Connexxion

  • www.connexxion.nl

Connexxion is een van de grootste openbaar vervoerders in Nederland. Meer dan één miljoen mensen maken gebruik van de diensten van dit bedrijf dat het openbaar vervoer regelt op verschillende plaatsen in Nederland. Enkele regio’s, waar Connexxion zijn diensten aanbiedt:

– Amsterdam/ Amstelland-Meerlanden/ Schiphol
– Flevoland
– Zaanstreek
– Noord-Oost Overijssel
– Provincie Utrecht
– Gooi/Vechtstreek en Almere
– Haarlem-Ijmond

Zoals te verwachten is, heeft een bedrijf dat zoveel klanten heeft, ook te maken met veel klachten, vragen en opmerkingen. Daarvoor is er een speciaal telefoonnummer: klantenservice Connexxion is via dit nummer dagelijks te bereiken voor alle vragen en opmerkingen.

Klachten of vragen? Bel telefoonnummer klantenservice Connexxion

In Nederland hangt er vaak een negatieve sfeer rond het openbaar vervoer. De NS, die het treinverkeer in het grootste deel van Nederland regelt, krijgt vaak in de winter een stortvloed aan klachten binnen omdat de treinen wat vertraging hebben of uitvallen, meestal ten gevolge van het winterse weer. Openbaarvervoersbedrijven doen er echter alles aan op de klant zo voorspoedig mogelijk van a naar b te verplaatsen. Ook Connexxion doet hier iedere dag weer hard zijn best voor. Heb je echter toch een vraag, klacht of opmerking? Dan kun je bellen naar het telefoonnummer klantenservice Connexxion. Dit kun je bijvoorbeeld vinden door ‘telefoonnummer klantenservice Connexxion’ in te typen in Google. Zo vind je direct de gemakkelijkste link. Het is echter nog gemakkelijker om op telefoonklantenservice.nl te kijken: deze website heeft de nummers van alle belangrijke bedrijven. Hier kun je zoeken op het telefoonnummer ‘klantenservice Connexxion’ en dan vind je direct het goede nummer

Een klacht indienen bij Connexxion

Heb je een klacht die je graag wilt indienen bij het bedrijf, of een andere vraag die je graag wilt stellen? Dat kan op verschillende manieren, die allemaal op de website van Connexxion worden aangegeven.

– Bellen naar telefoonnummer klantenservice Connexxion: dit kan met vragen, opmerkingen, klachten, complimentjes en wat u maar kwijt wilt.
– Een klachtenformulier invullen op de website.
– Een vragenformulier invullen op de website.
– Een meldformulier voor gevonden voorwerpen invullen op de website.
– Een brief of e-mail sturen.

Verder kan je op de website ook verschillende soorten abonnementen voor het openbaar vervoer bestellen, vergoeding of compensatie van je reiskosten aanvragen, informatie over de ov-chipkaart en het opladen van de kaart aanvragen, opzoeken waar het dichtstbijzijnde servicepunt is en verschillende handige documenten, zoals een lijnnetkaart en dienstregelingen, downloaden van de website.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.7/10 (11 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: -2 (from 4 votes)
Telefoonnummer klantenservice Connexxion, 2.7 out of 10 based on 11 ratings

Hulp nodig?


Bel: 1884 (90cpm)


Beoordeel klantenservice

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.7/10 (11 votes cast)
Telefoonnummer klantenservice Connexxion

© Telefoonklantenservice 2015