Telefoonnummer klantenservice DELTA Gas en Stroom

  • www.delta.nl

Zoekt u het telefoonnummer klantenservice DELTA Gas en Stroom? Dan leest u precies de goede tekst. Het genoemde bedrijf, een relatief nieuwe maar niettemin grote speler op de energiemarkt, hanteert namelijk het volgende nummer: 0800 5150. Van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 21:00 uur en zaterdag van 09:00 tot 13:00 uur kunt u deze firma telefonisch bereiken. Let er wel op dat het hier gaat om het telefoonnummer klantenservice DELTA Gas en Stroom. Voor DELTA Digitale Televisie is het zaak met een ander nummer te bellen. Ik verwijs daarvoor naar onze website, waar u dat nummer kunt vinden. Wilt u een storing in de levering van uw elektriciteit of gas melden, neem dan contact op met het nummer 0800 9009. Op onze website vindt u overigens een overzicht met de ons bekende storingen. Het loont vaak de moeite om daar eerst te kijken, hetgeen u weer waardevolle tijd kan besparen.

Contact buiten het telefoonnummer klantenservice DELTA Gas en Stroom om

Naast bellen met het telefoonnummer klantenservice DELTA Gas en Stroom zijn er tegenwoordig tig andere manieren om met bedrijven in contact te komen. Dit geldt ook voor het energiebedrijf waar deze tekst over gaat. Via online modules kunt u zelf al heel veel dingen regelen. Dat is voor u vaak een stuk gemakkelijker. Ook via Twitter en Facebook, e-mail of de ouderwetse fysieke post kan er contact met ons worden opgenomen. Toch blijft het telefoonnummer klantenservice DELTA Gas en Stroom bestaan voor al uw vragen die op deze wijze niet beantwoord kunnen worden. Dat is een onderdeel van de dienstverlening die wij een warm hart toedragen.

Veel gestelde vragen

Soms is het helemaal niet nodig contact op te nemen met het telefoonnummer klantenservice DELTA Gas en Stroom of op een van de andere in de vorige alinea genoemde manieren. Op onze website staat namelijk een rubriek waarin de meest gestelde vragen gebundeld zijn. Het gaat dan om vragen als:

– hoe kan ik mijn voorschotbedrag aanpassen?
– kan ik een betalingsregeling treffen?
– wanneer ontvang ik mijn jaarfactuur?
– hoe geef ik mijn meterstanden door?

Staat uw vraag hier niet tussen, dan kunt u voor een volledig overzicht van de veel gestelde vragen kijken op onze internetpagina. Niettegenstaande het hier vermelde kunt u uiteraard altijd contact opnemen via de klassieke telefoon, oftewel via het telefoonnummer klantenservice DELTA Gas en Stroom. Wij zullen u nooit met uw vraag in de kou laten staan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Telefoonnummer klantenservice DELTA Gas en Stroom, 4.0 out of 10 based on 1 rating

Hulp nodig?


Bel: 1884 (90cpm)


Beoordeel klantenservice

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/10 (1 vote cast)

© Telefoonklantenservice 2015