Telefoonnummer klantenservice Energie Direct

  • www.energiedirect.nl
  • 0900 334 73 28 (€0,10 per minuut) (Klantenservice)

Een tijdje geleden wilde ik graag overstappen naar een andere energieleverancier. Natuurlijk had ik hiervoor allerlei informatie opgezocht op het internet en rondgevraagd in mijn vriendenkring welke maatschappij ik nu het beste zou kunnen kiezen. Maar het is toch lastig kiezen met zoveel aanbod. Ik heb uiteindelijk besloten voor Energie Direct te gaan. De lage prijs die zij bieden en de goede service gaven uiteindelijk de doorslag. Je bent hier namelijk verzekerd van een lage prijs voor zowel stroom als gas. Voor meer informatie wilde ik graag iemand aan de telefoon en op het internet vond ik het telefoonnummer. Klantenservice Energie Direct hielp mij met al mijn vragen. Zij konden mij precies vertellen hoe ik zelf mijn energiezaken via het internet kan regelen. Dus een heel nuttig telefoonnummer! Klantenservice Energie Direct heeft zeer behulpzame en geduldige werknemers in dienst. Ik geef toe dat ik veel vragen had en niet alles meteen begreep, maar ik werd daar heel goed geholpen.

Bellen kan ook: Telefoonnummer klantenservice Energie Direct

Op de website van Energie Direct is heel veel goede informatie te vinden, maar toch is het af en toe fijn om even iemand aan de telefoon te hebben die er alles van af weet. Daarom raad ik iedereen aan even te kijken op de website voor het telefoonnummer. Klantenservice Energie Direct geeft je een deskundig advies. Naast het beantwoorden van vragen zijn zij er ook om samen met jou te kijken naar je verbruik en een advies op maat te geven over energiebesparing. Energie Direct staat namelijk bekend om de lage kosten.

Een goede keuze

Het moge duidelijk zijn dat ik zeer tevreden ben over de service van deze energiemaatschappij. Ik heb de goede keuze gemaakt met overstappen. Als ik nog vragen heb kan ik altijd bellen naar het telefoonnummer. Klantenservice Energie Direct staat klaar met antwoorden en advies. Ook wanneer je al klant bent en vragen hebt over het verlengen van je contract kun je contact opnemen met het telefoonnummer. Klantenservice Energie Direct helpt natuurlijk ook de vaste klanten met alle mogelijke vragen. Wanneer je bijvoorbeeld iets wilt veranderen aan je contract nemen werknemers de persoonlijke wensen met je door en passen zij daarna het contract voor je aan. Het is vooral fijn dat alles snel wordt geregeld en dat je kunt bellen met een vast telefoonnummer. Klantenservice Energie Direct zorgt ervoor dat u alles begrepen heeft voordat ze het gesprek beëindigen.

Een selectie uit andere gas, water en licht klantenservices

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.6/10 (13 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: -6 (from 8 votes)
Telefoonnummer klantenservice Energie Direct, 3.6 out of 10 based on 13 ratings

Hulp nodig?


Bel: 1884 (90cpm)


Beoordeel klantenservice

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.6/10 (13 votes cast)
Telefoonnummer klantenservice Energie Direct

© Telefoonklantenservice 2015