Telefoonnummer klantenservice Fedex

  • www.fedex.com/nl
  • 0800 0222 333 (gratis) (Klantenservice)
  • 020 655 52 60 (lokaal tarief) (Algemeen)

Fedex is een oorspronkelijk Amerikaans bedrijf dat logistieke en koeriersdiensten aanbiedt. Via Fedex kunt u zowel pakketjes van klein formaat, als zware vrachten internationaal versturen. Daarbij maakt het bedrijf gebruik van zowel vrachtvervoer per vrachtwagen als per vliegtuig. Juist omdat Fedex zo groots en internationaal is opgezet, is het van belang dat u altijd contact kan zoeken met telefoonnummer klantenservice Fedex om na te gaan wat de bestelstatus is van een aan u verzonden pakketje of een door u verzonden vracht. Via het telefoonnummer klantenservice Fedex komt u in contact en zij voorzien u van de juiste informatie en service die u wenst. Bij Fedex kunt u gebruik maken van verschillende verzenddiensten en serviceopties, zoals:

– verzending gevaarlijke goederen
– verzending met een prioriteit
– retourneren (internationale) goederen
– zaterdagservice
– verzending naar een Fedex locatie (i.p.v. thuisadres)
– etc.

Ofwel, Fedex is een groots koeriersbedrijf dat internationaal opereert en verschillende extra services en mogelijkheden biedt, die het verzenden van post, pakketten of vracht vergemakkelijken. Als u meer te weten wilt komen over één van de bovenstaande diensten of services – of andere, op de website genoemde diensten en services – kunt u natuurlijk ook altijd met telefoonnummer klantenservice Fedex bellen.

Neem contact op met telefoonnummer klantenservice Fedex

Wanneer u contact opneemt met telefoonnummer klantenservice Fedex is er namelijk altijd direct iemand die u kan helpen met al uw vragen en problemen over en met Fedex. De afgelopen jaren is Fedex uitgegroeid tot een enorm bedrijf en heeft zij zelfs de ‘express’-verzending als het ware uitgevonden. Zo is zij marktleider met een snelle, betrouwbare en tijdige levering van alle pakketten en vrachten die via haar worden verstuurd.

Innovatief bedrijf met goede service via telefoonnummer klantenservice Fedex

Fedex is werkzaam in zo’n 220 landen over de hele wereld en als marktleider hebben zij zo bijzondere kennis en ervaring opgedaan op het gebied van luchtroutes en vervoersinfrastructuur. Fedex vormt zo het grootste expresbedrijf ter wereld en hecht om die reden ook waarde aan tevreden klanten die, indien er problemen optreden, terecht kunnen bij het telefoonnummer klantenservice Fedex die door hen beheerd wordt. Deze klantenservice zet de klant met stipt op één om haar service altijd en overal te waarborgen. Naast het nastreven van een blijvende goede service en continue ontwikkeling op het gebied van infrastructuur en vervoer, richt Fedex zich ook sterk op milieuduurzaamheid en sponsort zij regelmatig sportevenementen. Milieuduurzaamheid is uiteraard een belangrijk punt voor een transport-/expresbedrijf. Dit is dan ook iets waar zij blijvend aan werken.

Zie ook

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Hulp nodig?


Bel: 1884 (90cpm)


Beoordeel klantenservice

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Telefoonnummer klantenservice Fedex

© Telefoonklantenservice 2015