Telefoonnummer klantenservice Gooi- en Eemlander

  • www.gooieneemlander.nl/
  • 088 – 824 1111 (-) (klantenservice)

Bent u altijd veel tijd kwijt aan het zoeken naar het telefoonnummer klantenservice Gooi- en Eemlander? Vaak is het op de website van een krant behoorlijk zoeken naar de contactgegevens. Al helemaal bij een krant raakt u snel afgeleid door al het nieuws, de afbeeldingen, video’s en reclame. Voor u het weet bent u de krant aan het lezen en helemaal vergeten het telefoonnummer klantenservice Gooi- en Eemlander op te zoeken. Tegen die tijd heeft u al geen tijd of zin meer om alsnog er achter aan te gaan. Deze moeite is niet meer nodig dankzij de website telefoonklantenservice.nl. Zij hebben alle contactgegevens van diverse organisaties op een internetpagina gezet. Onder meer de gegevens van de media zijn hier te vinden. Indien u een krantenabonnement heeft op meerdere kranten, dan kan u hier ook terecht voor het betreffende nummer naast het telefoonnummer klantenservice Gooi- en Eemlander.

Het telefoonnummer klantenservice Gooi- en Eemlander

Er is een telefoonnummer klantenservice Gooi- en Eemlander die u kan benaderen. De lezersservice is bereikbaar op het volgende nummer: 088 – 824 1111. Wanneer u deze belt, houd dan rekening met het volgende zaken.

– De bereikbaarheid van dit nummer is van maandag tot en met vrijdag van 08.00-16.00 uur en op zaterdag van 08.00-11.00 uur. Op zaterdag is dit nummer alleen beschikbaar voor klachten omtrent de bezorging van de krant.
– Indien u telefonisch contact met ze opneemt houd dan uw klantnummer bij de hand. Deze staat vermeld op de correspondentie van de krant.

Voor de volgende punten is het handig om gebruik te maken van het telefoonnummer klantenservice Gooi- en Eemlander:

– abonnement afsluiten
– vakantie
– betalingsgegevens en/of wijzigingen
– nabestellen artikelen, kranten of foto’s
– wijziging persoonlijke gegevens

Informatie Online

De krant biedt veel informatie en mogelijkheden voor de klanten via de internetpagina. Op dit moment hebben ze nog niet een online systeem waar met een eigen account gegevens bij te houden zijn. Daarom is deze krant nog erg afhankelijk van het telefoonnummer klantenservice Gooi- en Eemlander. Maar u kan uw gegevens ook schriftelijk of per mail aan het bedrijf doorgeven. In geval van een adreswijziging of verandering van rekeningnummer is dit handiger aangezien de gegevens dan ergens op genoteerd staan. Zo worden toch fouten hierin voorkomen. Het is voor te stellen dat mensen het prettig vinden iemand persoonlijk te spreken bij dergelijke wijzigingen. Zo krijgt u meteen de bevestiging dat uw informatie aangekomen is en meteen in behandeling is genomen.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: -1 (from 1 vote)
Telefoonnummer klantenservice Gooi- en Eemlander, 1.0 out of 10 based on 2 ratings

Hulp nodig?


Bel: 1884 (90cpm)


Beoordeel klantenservice

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (2 votes cast)
Telefoonnummer klantenservice Gooi- en Eemlander

© Telefoonklantenservice 2015