Telefoonnummer klantenservice ING Internet-/Mobielbankieren

Voor veel mensen kan het best lastig zijn om de bankzaken via het internet te regelen. Als er problemen optreden is het altijd mogelijk om contact op te nemen met ING. Zij hebben hiervoor een speciaal telefoonnummer. Klantenservice ING Internet-/Mobielbankieren helpt u bij alle vragen en opmerkingen. Ook zijn medewerkers van de klantenservice bereikbaar voor eventuele klachten. Op de website staat het telefoonnummer klantenservice. ING Internet-/Mobielbankieren is heel eenvoudig te installeren via een app. Deze moet u downloaden en na het installeren van uw account heeft u al uw bankzaken bij de hand. Hierdoor wordt het mogelijk om snel geld over te zetten terwijl u bijvoorbeeld in een winkel staat. Het is natuurlijk mogelijk dat veel ouderen hier in het begin moeite mee hebben. Daarom is het verstandig dat u zich laat begeleiden door werknemers van de klantenservice van ING.

Belangrijk telefoonnummer: Klantenservice ING Internet-/Mobielbankieren

Voor al uw vragen omtrent Mobielbankieren van de ING kunt u contact opnemen met het vaste telefoonnummer. Klantenservice ING Internet-/Mobielbankieren geeft duidelijke antwoorden op problemen met het instellen van een wachtwoord of vragen over overschrijvingen. Op de website vindt u dit telefoonnummer. Klantenservice ING Internet-/Mobielbankieren is op elke doordeweekse dag bereikbaar tot 21.00 uur en op zaterdag tot 17.00 uur. Dit is uiteraard ook noodzakelijk om bereikbaar te zijn mocht een klant een probleem hebben met zijn of haar telefoon. Stel dat deze gestolen wordt, dan wilt u natuurlijk meteen advies kunnen krijgen over de te nemen stappen. Bij ING werken uitsluitend mensen die weten wat u als klant moet doen in dergelijke situaties. Ten eerste belt u naar het bekende telefoonnummer. Klantenservice ING Internet-/Mobielbankieren helpt u dan verder.

Bellen met het nummer van uw betaalrekening

Als u niet een heel keuzemenu door wilt lopen kunt u eerst bellen met een vast telefoonnummer. Klantenservice ING Internet-/Mobielbankieren vraagt u dan automatisch om eerst uw rekeningnummer in te toetsen en aan te geven wat het probleem is of welk vraag u wilt stellen. U wordt dan direct doorverbonden met de juiste deskundige adviseur van de ING.

Een greep uit andere klantenservices van banken

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Hulp nodig?


Bel: 1884 (90cpm)


Beoordeel klantenservice

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Telefoonnummer klantenservice ING Internet-/Mobielbankieren

© Telefoonklantenservice 2015