Telefoonnummer klantenservice ING zakelijk

  • www.ing.nl
  • 020 22 888 22 (-) (Klantenservice)

Met behulp van telefoonnummer klantenservice ING zakelijk wordt het voor de ondernemers makkelijker gemaakt om te een zaak te runnen. Wanneer u eigenaar bent van een bedrijf, dan moeten zeker de financiën goed ondergebracht zijn. Het is fijn als u dan bij een bank zit die u hierin van begin tot eind kan bijstaan in allerlei omstandigheden. Bedrijven zijn tenslotte altijd onderhevig aan veranderingen. Met name als er sprake is van en snel succes, dan betekent dat meer wijzigingen. Mocht u voor dergelijke omstandigheden te komen staan, dan kunnen ondernemers terecht bij het telefoonnummer klantenservice ING zakelijk. Hoewel veel online aan te pakken is, is bellen toch ook vaak een prettige manier om te communiceren over de financiële kwesties. Op de website wordt de volgende informatie gegeven voor startende en al ervaren ondernemers:

– Internationale risico’s beheersen
– Internationaal cash management
– Financieren
– Vergroten kennis en netwerk

In contact met telefoonnummer klantenservice ING zakelijk

Indien u voor het eerst te maken heeft met financiële zaken van uw eigen bedrijf, dan is er een centraal telefoonnummer klantenservice ING zakelijk: 020 22 888 22. Deze is van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 21.00 uur bereikbaar en op de zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Hier kunnen de volgende klanten bij terecht:

– Starters
– Zelfstandige ondernemers
– Midden en kleinbedrijf
– Verenigingen en stichtingen
– Grootbedrijf en instellingen

Met name voor starters is het een prettig idee om met een bank zaken te doen die zich samen met u inzet voor succes. U hoeft geen informatie te missen en u kan zelfs uw idee met de bank bespreken. Via het eerder genoemde telefoonnummer ING zakelijk maakt u een afspraak voor een startersgesprek. Deze vindt plaats in het dichtstbijzijnde kantoor bij u in de buurt waar u zelfs op de koopavonden en op de zaterdag terecht kan. Ideaal als u bezig bent met het opstarten van het bedrijf naast een andere baan.

Niet alleen voor de financiën

Een bank doet meer dan alleen het beheren van uw geld. Hier kan u als ondernemer of eigenaar ook terecht voor het afsluiten van een lening of verzekeringen. Wij begrijpen dat in geval van zakelijke ondernemingen, dit soort zaken goed afgehandeld moeten zijn. Daarom hebben klanten de kans in overleg met een adviseur alles te regelen. Zo hoeven zij niet bang te zijn dat zij iets vergeten. Neem contact op met het telefoonnummer klantenservice ING zakelijk voor de eerste stap naar succes.

Een greep uit andere klantenservices van banken

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.3/10 (4 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: -2 (from 2 votes)
Telefoonnummer klantenservice ING zakelijk, 1.3 out of 10 based on 4 ratings

Hulp nodig?


Bel: 1884 (90cpm)


Beoordeel klantenservice

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.3/10 (4 votes cast)
Telefoonnummer klantenservice ING zakelijk

© Telefoonklantenservice 2015