Telefoonnummer klantenservice IZZ

  • www.izz.nl
  • +31 24 329 76 42 (-) (Klantenservice)

Bent u bekend met het bedrijf IZZ of bent u op zoek naar het telefoonnummer klantenservice IZZ? Zoals u waarschijnlijk wel weet, is IZZ een zorgverzekeraar. Het motto van deze firma is: ‘zorg voor de zorg’. Het gaat hier om een zorgverzekeraar die het net even anders wil doen. Tot zover de introductie over dit bedrijf. Waar het in deze tekst namelijk werkelijk om gaat, is het telefoonnummer klantenservice IZZ. Ik zal u niet langer in spanning houden. Het nummer is 0900 0274. Ik wijs er wel op dat genoemd nummer alleen voor telefoontjes vanuit Nederland geldt. Zit u in het buitenland, waar natuurlijk ook van alles mis kan gaan, belt u dan met +31 24 329 76 42. De bereikbaarheid van de klantenservice is als volgt:

– op werkdagen van 08:00 tot 20:00 uur;
– op zaterdag van 09:00 tot 13:00 uur.

Algemeen telefoonnummer klantenservice IZZ

Het in de vorige alinea weergegeven telefoonnummer klantenservice IZZ is wel het algemene nummer van deze organisatie. Er is namelijk een veelheid aan andere nummers waarop u de zorgverzekeraar kunt bereiken, zoals de Gezondheidslijn, de Vakantiedokter, de Alarmcentrale en de Kraamzorg. Voor een compleet overzicht van deze nummers verwijs ik graag naar de website. Mocht u er overigens over twijfelen welk nummer u moet bellen, dan kunt u te allen tijde contact opnemen met het algemene telefoonnummer klantenservice IZZ, waarna een medewerker u indien van toepassing zal doorverwijzen naar een van de andere onderdelen van de klantenservice. Zo bent u ervan verzekerd dat u altijd goed geholpen wordt.

Of neem contact op via e-mail

Naast via het telefoonnummer klantenservice IZZ, is het ook mogelijk om via e-mail met de betreffende instelling in contact te komen. U kunt namelijk op de site een formulier invullen met een aantal gegevens. Voordeel hiervan is dat u het in uw eigen tijd kunt invullen en ook in uw eigen tijd het antwoord kunt lezen zonder dus door een telefoontje te worden gestoord. U kunt kiezen uit een aantal categorieën zodat u sneller en beter geholpen kunt worden. Ook kunt bijlagen toevoegen en aanvinken dat u zelf een kopie van uw verzoek wil ontvangen. Daarnaast kan het zo zijn dat u op onze website bij de rubriek veel gestelde vragen al een antwoord tegenkomt op uw eigen vraag. In die gevallen is het dan ook niet nodig om het telefoonnummer klantenservice IZZ te gebruiken. Hoe dan ook moet het lukken om ons te bereiken.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: -1 (from 3 votes)
Telefoonnummer klantenservice IZZ, 1.0 out of 10 based on 2 ratings

Hulp nodig?


Bel: 1884 (90cpm)


Beoordeel klantenservice

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (2 votes cast)

© Telefoonklantenservice 2015