Klantenservice KPN

  • www.kpn.nl
  • 0800 0105 (gratis telefoonnummer) (Klantenservice mobiel vanaf andere telefoon)
  • 1200 (gratis telefoonnummer) (Klantenservice vanaf KPN mobiel )
  • +31 6 12001200 (tarief voor bellen uit het buitenland) (Klantenservice vanuit buitenland)
  • 0800 0402 (gratis telefoonnummer) (Klantenservice Internet, Bellen en Televisie)
  • 070 343 43 43 (lokaal tarief) (Hoofdkantoor )

Het telefoonnummer klantenservice KPN is al een erg oud nummer. Natuurlijk is dit een gratis nummer want bij KPN wilt men graag dat u altijd telefonie hebt in uw huis. Of het nu gaat om een vaste lijn of als u mobiele telefonie van KPN gebruikt, een storing zit in een klein hoekje. Vaak kunnen zij daar zelf ook vrij weinig aan doen maar dat is een slap excuus. Het kan voorkomen dat bijvoorbeeld een boom omwaait en op een telefoniekastje beland. En dan heb je de poppen aan het dansen. Of door werkzaamheden kan er per ongeluk een kabel sneuvelen en dan zit er thans ineens een hele wijk zonder stroom of telefonie. Ook het internet, waar we tegenwoordig ook in thuis zijn, kan weleens uitvallen. Dit zijn allemaal nare dingen. Zeker als u met een belangrijk project bezig bent en u hebt ineens geen internet meer. Of u wordt gestoord tijdens een belangrijk telefoongesprek doordat u ineens alleen nog maar gepiep hoort. Bel dan snel het telefoonnummer klantenservice KPN. Dit nummer is werkelijk altijd bereikbaar. Als uw huislijn uitvalt, dan kunt u met uw smartphone of mobiele telefoon altijd nog het telefoonnummer klantenservice KPN proberen.

Telefoonnummer klantenservice KPN bellen

Het telefoonnummer klantenservice KPN zelf opzoeken is geen enkel probleem. Daar zijn een aantal methodes voor die we hier graag uit de doeken doen. Zo kunt u zelfs tijdens een storing nog contact met ons opnemen. Het telefoonnummer klantenservice KPN kunt u vinden door bijvoorbeeld:

– “telefoonnummer klantenservice KPN” in te typen in uw zoekbalk. Google vindt direct het juiste nummer voor u
– door te kijken in een telefoongids of Gouden Gids
– of u kijkt op uw afschriften van de KPN. Vaak staan daar ook vele nummer bij vermeldt en zo vindt u snel het telefoonnummer klantenservice KPN

Bel KPN bij problemen en vragen

Niet alleen voor storingen is KPN te vinden. Ook als u leuk nieuws hebt, bijvoorbeeld omdat u een abonnement wilt opstellen en daarna wilt afsluiten, dan kunt u met behulp van het telefoonnummer klantenservice KPN alle informatie opvragen omtrent de verschillende abonnementen. Er zijn namelijk combinaties mogelijk van telefonie, internet en televisie met verschillende bandbreedtes. Dat wil zeggen dat de snelheid kan verschillen en dat heeft ook weer invloed op de maandelijkse kosten. Schroom niet langer en bel snel.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.8/10 (60 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: -13 (from 23 votes)
Klantenservice KPN, 3.8 out of 10 based on 60 ratings

Hulp nodig?


Bel: 1884 (90cpm)


Beoordeel klantenservice

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.8/10 (60 votes cast)

© Telefoonklantenservice 2015