Telefoonnummer klantenservice Liander

  • www.liander.nl
  • 0800 9009 (gratis) (Storingsnummer voor uw gas- en of elektriciteitsvoorziening )
  • 088 542 6383 (lokaal tarief) (Servicedesk Bouw)
  • 088 542 6388 (lokaal tarief) (Servicedesk Publieke Sector)
  • 0800 686 6123 (gratis) (Service Marktpartijen)

Liander is een Nederlands nutsbedrijf dat in het overgrote deel van het Nederlandse elektriciteits- en gasnet voorziet. Liander is dan ook de grootste netbeheerder van Nederland en vormt in dat opzicht een soort monopolie in de markt op dit vlak. Het is een onafhankelijk regionaal netwerkbedrijf op het gebied van gas en elektriciteit. Wanneer er iets mis is met uw elektriciteits- en gasvoorziening kunt u contact opnemen met het telefoonnummer klantenservice Liander. Ook bij storingen of andere ongemakken kunt u het telefoonnummer klantenservice Liander gemakkelijk draaien, door even het nummer op de website op te zoeken. De klantenservice staat dan zo snel mogelijk voor u paraat om u te helpen met de opgedane problemen. Liander biedt een breed aanbod aan diensten als het gaat om elektriciteits- en gasvoorziening. De diensten die Liander aanbiedt zijn onder andere de volgende:

– aansluitdienst
– transportdienst
– meetdienst
– systeemdienst
– meetdata

Bel met telefoonnummer klantenservice Liander

Wanneer u bij één van deze diensten bijvoorbeeld problemen ondervindt, dient u te bellen met het telefoonnummer klantenservice Liander. Zeker bij problemen van wat grotere/belangrijkere aard dient u dit te melden via het telefoonnummer klantenservice Liander. Via e-mail of andere wegen kunnen we u dan misschien niet snel genoeg helpen. Het is in ieders uw en ons belang dat u dan de snelste weg kiest naar een gerichte service.

Kies voor gerichte service via het telefoonnummer klantenservice Liander

Op deze website vindt u het telefoonnummer klantenservice Liander. Een overzichtelijke weergave van klantenservices van een variëteit aan bedrijven, gesorteerd op sector. Uw elektriciteits- en gasvoorziening zijn twee belangrijke zaken waarop uw huishouden draait, dus een goede service en voorziening hierbij zijn van groot belang. Wanneer er storingen of fouten plaatsvinden is het van belang dat u zo snel mogelijk een deskundig iemand aan de lijn krijgt die u met uw problemen kan helpen. Op die manier kunt u snel en gemakkelijk een oplossing vinden voor de prioriteiten binnen uw huishouden: warmte, elektriciteit, licht etc. Via het telefoonnummer klantenservice Liander weet u dat u zo snel mogelijk geholpen wordt en dat u de juist contactgegevens in handen heeft om uw problemen te delen met een behulpzame medewerker. Zo proberen zij zo snel mogelijk een doelgerichte oplossing te vinden waarmee u absoluut geholpen bent. Naast Liander vindt u ook de contactgegevens van andere grote bedrijven, zoals telecombedrijven, energieleveranciers en banken, op deze site. Een telefoonnummer nodig omdat u problemen ondervindt met een bedrijf waar u bij aangesloten bent? Op onze website vindt u het allemaal.

 

Een selectie uit andere gas, water en licht klantenservices

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Telefoonnummer klantenservice Liander, 6.0 out of 10 based on 2 ratings

Hulp nodig?


Bel: 1884 (90cpm)


Beoordeel klantenservice

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (2 votes cast)
Telefoonnummer klantenservice Liander

© Telefoonklantenservice 2015