Telefoonnummer klantenservice Menzis

  • www.menzis.nl
  • 088 222 40 40 (lokaal tarief) (Klantenservice)
  • 088 222 49 00 (lokaal tarief) (Menzis OverstapCoach)
  • 088 222 42 42 (lokaal tarief) (Menzis Zorgadviseur)
  • 0317 492 051 (lokaal tarief) (Menzis Servicelijn Vervoer)

Menzis is een bedrijf dat verschillende diensten aanbiedt op het gebied van verzekeren. Het bedrijf is vooral bekend om het aanbieden van zorgverzekeringen. Het is in Nederland verplicht voor iedereen om een zorgverzekering te hebben. Er zijn bij Menzis verschillende mogelijkheden voor het afsluiten van een dergelijke verzekering. De drie mogelijkheden op een rijtje.

– Voordelig: Budgetbewust Basisverzekering. Je kunt veel zelf online regelen en hebt een maximaal vrijwillig eigen risico. Je betaalt de laagste prijs. Je hebt echter weinig vrije keuze in zorgaanbieders.
– Meest gekozen: Basisverzekering met meest gekozen aanvullende verzekeringen, zoals de tandartsverzekering. Je hebt ruime dekking en een ruime keuze uit verschillende zorgaanbieders. Zo ben je prima verzekerd voor de meest voorkomende zorg.
– Compleet: meeste zekerheid, complete verzekering met de meeste aanvullende verzekeringen. Dit is echter wel de duurste soort verzekering.

Wil je meer informatie over zorgverzekeringen van Menzis? Bel dan naar het speciale telefoonnummer. Klantenservice Menzis biedt hulp in de keuze van een passende verzekering. Ook met vragen over bijvoorbeeld aanvullende verzekeringen kun je bellen naar het telefoonnummer. Klantenservice Menzis kan ook hier van dienst zijn en je alle mogelijkheden uitleggen.

Bel naar het telefoonnummer: Klantenservice Menzis staat u te woord

Heb je interesse in een verzekering van Menzis, maar geen idee wat de mogelijkheden zijn? Hier boven staan de belangrijkste opties uitgelegd. Op de website van de verzekeraar staan deze opties uitgebreid uitgelegd en vind je meer informatie. Je kunt ook bellen naar het telefoonnummer: Klantenservice Menzis is namelijk iedere dag telefonisch bereikbaar. Ben je een bestaande klant? Ook dan kun je met je vragen bellen naar het telefoonnummer. Klantenservice Menzis kan je uitleg geven over bijvoorbeeld het eigen risico. Dit kun je namelijk zo hoog zetten als je zelf wilt: met een hoog eigen risico betaal je minder premie, maar moet je tot een bepaald bedrag de kosten zelf betalen. Heb je geen eigen risico, dan betaal je meer premie maar zijn alle kosten voor de verzekeraar.

Contactmogelijkheden

Er zijn verschillende mogelijkheden om in contact te komen met Menzis. De gemakkelijkste manier is, zoals hier boven beschreven, door te bellen naar het telefoonnummer klantenservice Menzis. Daarnaast kun je ook op de website veel zaken zelf regelen, zoals het declareren van kosten, zonder dat je hiervoor hoeft te bellen. Kom je er alsnog niet uit? Bel dan gewoon het telefoonnummer: klantenservice Menzis kan je dan uitleggen hoe alles werkt.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Hulp nodig?


Bel: 1884 (90cpm)


Beoordeel klantenservice

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Telefoonnummer klantenservice Menzis

© Telefoonklantenservice 2015