Telefoonnummer klantenservice NS

  • www.ns.nl
  • 0900 20 21 163 (€ 0,10 per minuut) (Klantenservice)
  • 030-3001111 (lokaal tarief) (Klantenservice zakelijk)
  • 088-6712000 (lokaal tarief) (Algemeen)

De NS is nog altijd een van de grootste vervoersbedrijven in Nederland. Wij zijn natuurlijk de specialist op het gebied van het openbaar vervoer en dan met name treinvervoer. Sinds de privatisering van het openbaar vervoer zijn daar een aantal kleine spelers bijgekomen zoals:

– Arriva in het noorden
– Connexxion
– Veolia

En nog een aantal nog kleinere bedrijven die slechts een of twee lijnen gebruiken. Wij van de NS zijn nog altijd de grootste en krijgen dan ook vaak de meeste kritiek om de oren. Het telefoonnummer klantenservice NS is dan ook een veelgebruikt nummer omdat mensen maar wat graag adviezen geven over hoe het beter kan. De mensen die werken bij het telefoonnummer klantenservice NS zijn het al deze goedbedoelde adviezen weleens zat. Uiteraard begrijpen we maar al te goed dat het vervelend is om te moeten wachten op de trein maar uit onderzoek is gebleken dat de treinen in Nederland behoorlijk op tijd rijden. Het is meer folklore geworden en een uit de hand gelopen grap om dit op de korrel te nemen. Dat is niet altijd even leuk voor de mensen die werken bij het telefoonnummer klantenservice NS. Een trein die vijf minuten te laat komt, is dat nu werkelijk het einde van de wereld? Er zijn wel ergere dingen dachten wij zo en in verhouding met andere landen is de NS behoorlijk punctueel.

Telefoonnummer klantenservice NS bellen

Gelukkig wordt het telefoonnummer klantenservice NS niet alleen gebruikt door klagende mensen die hun aansluiting dreigen te missen en dan maar direct een vergoeding willen hebben. Het telefoonnummer klantenservice NS is ook zeker geschikt voor leuk nieuws. Wilt u bijvoorbeeld bij ons solliciteren? Wij zoeken altijd wel machinisten en conducteurs. Solliciteren kan via het telefoonnummer klantenservice NS. Of als u vragen hebt over de dienstregeling, dan zijn wij altijd bereikbaar via het telefoonnummer klantenservice NS. Dat geldt zowel voor dag en nacht zodat u in de ochtend direct weet hoe laat u op het station de trein kunt verwachten. Soms wordt dit namelijk weleens aangepast in verband met slecht weer of spoorwerkzaamheden.

Bel ons gerust bij vragen

Wij zitten er klaar voor en kennen het spoorboekje van voren en van achteren dus wij hepen u tevens graag met het plannen van uw reis door Nederland of daarbuiten. We hebben namelijk ook veel internationale treinen die Nederland aandoen en zo kunt u reizen door heel Europa!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Hulp nodig?


Bel: 1884 (90cpm)


Beoordeel klantenservice

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Telefoonnummer klantenservice NS

© Telefoonklantenservice 2015