Telefoonnummer klantenservice Ohra

  • www.ohra.nl
  • 026 400 48 48 (lokaal tarief) (Klantenservice)

Voor het aansluiten van een verzekering kan je onder meer bellen met het telefoonnummer klantenservice Ohra. Na een bestaan van 80 jaar mag je wel zeggen dat deze organisatie ervaren is als verzekeringsmaatschappij. Indien je meerdere verzekeringen moet aansluiten en het niet duidelijk is welke je hiervoor nodig hebt, dan is het prettig om iemand van het bedrijf te spreken. Met deze persoon bespreek je jouw persoonlijke situatie en zo weet je zeker dat het juiste pakket wordt gebruikt. Ook in geval van wijzigingen of aanvullende polissen is het fijn om dan een telefoonnummer klantenservice Ohra te gebruiken. Voor mensen die het persoonlijke contact op prijs stellen is dit de ideale manier om dergelijke zaken te regelen en bij te houden. Bij deze maatschappij kan je terecht om het volgende af te sluiten:

– Aansprakelijkheidsverzekering
– Lijfrenteverzekering
– Gouden Handdruk uitkeerrekening
– Inboedelverzekering
– Pensioen spaarrekening
– Rechtsbijstandverzekering

Naast verzekering kan je dus terecht om leningen en spaarregelingen af te sluiten. Dit is ideaal als je gehecht bent aan de maatschappij en dus het liefst alles bij een bedrijf afgesloten hebt.

Welk telefoonnummer klantenservice Ohra?

Wanneer je belt met het telefoonnummer klantenservice Ohra, krijg je iemand aan de lijn die zeker in staat is je verder op weg te helpen. Hiervoor hebben ze een nummer beschikbaar: 026 – 400 40 40. Voor de kosten geldt het lokale tarief en eventuele kosten die gelden voor het gebruik van uw vaste of mobiele telefoon. Op werkdagen zijn ze te bereiken van 08.00 tot 21.00 uur en in het weekend alleen op zaterdag van 9.00 tot 15.00 uur. Wanneer je informatie nodig hebt over een zorgdeclaratie, dan gelden hiervoor de tijden tussen 08.30 tot 17.30 uur. Hiervoor kiest u het keuzemenu 2, waarna de rest voor zich spreekt.

Of regel het online

Net als bij veel andere bedrijven is ook hier veel online te regelen. Uiteraard is hiervoor het telefoonnummer klantenservice Ohra beschikbaar, maar veel is ook online door te geven of op te vragen. Zelfs schade melden is mogelijk via het internet. Daarnaast hebben ze zelfs een app gemaakt waarmee schade via de mobiele telefoon is door te geven. Tegenwoordig zijn veel consumenten gewend aan het gebruik van een smartphone. Bedrijven spelen hier op in door zichzelf ook op deze manier bereikbaar te maken. Maar mocht jij iemand zijn die persoonlijk contact waardeert voor het bespreken van verzekeringen, leningen of spaarregelingen, dan is er gelukkig nog het telefoonnummer klantenservice Ohra.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Telefoonnummer klantenservice Ohra, 6.0 out of 10 based on 3 ratings

Hulp nodig?


Bel: 1884 (90cpm)


Beoordeel klantenservice

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (3 votes cast)
Telefoonnummer klantenservice Ohra

© Telefoonklantenservice 2015