Telefoonnummer klantenservice Otto

  • www.otto.nl
  • 0900 1901 (€ 0,15 per minuut) (Klantenservice)
  • 013 465 15 15 (lokaal tarief) (Hoofdkantoor)

Hebt u iets besteld en wilt u uw vragen stellen via telefoonnummer klantenservice Otto? Via de website van het bedrijf en via telefoonklantenservice is het makkelijk om dit nummer te vinden. Er kunnen allerlei redenen zijn dat u genoodzaakt bent contact op te nemen met het bedrijf. Wanneer u een grote bestelling doet, dan kan het zijn dat u wilt weten waar u aan toe bent. Het is namelijk een groot postorderbedrijf waar mensen van alles kunnen kopen in de volgende categorieën:

– Kleding voor heren, dames en kinderen
– Multimedia
– Wonen
– Huishoudelijk
– Sport

Dit is maar een kleine selectie van de spullen die u daar kan kopen. Binnen al deze groepen vallen ook weer subgroepen. Als u wilt, kan u hier alle benodigdheden voor uw huishouden aanschaffen. Door het aanmaken van een eigen account is alles nog makkelijker te regelen. Hierdoor is een telefoonnummer klantenservice Otto bijna overbodig.

Telefoonnummer klantenservice Otto, vaak bereikbaar

Klanten kunnen met hun vragen terecht bij het volgende telefoonnummer klantenservice Otto: 0900 – 1901. Dit nummer is bereikbaar op de werkdagen maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 19.00 uur. Mocht u niet in de gelegenheid zijn binnen deze tijden te bellen met het bedrijf, dan kan u altijd nog via e-mail uw vraag doorsturen. Voor eventuele klachten is het ook mogelijk het klachtenformulier in te vullen. Er zijn veel redenen waarvoor u contact kan opnemen via het telefoonnummer klantenservice Otto:

– Productadvies
– Bestellen & bezorgen
– Garantie & repareren
– Ruilen en retourneren

Het is zelfs mogelijk telefonisch uw bestellingen door te geven. Of te bellen met de hiervoor bestemde bestelcomputer op het nummer 0900 – 1902. Mochten er wijzigingen zijn wat betreft het bezorgadres, dan kan dit ook via het telefoonnummer klantenservice Otto doorgegeven worden. Het maakt niet uit waarvoor u belt, alles kan u telefonisch doorgeven aan de medewerkers.

Uitgebreide service voor de klant

Wanneer een bedrijf zoveel artikelen verkoopt en verzendt naar allerlei adressen door het hele land. Dan is een uitgebreide dienstverlening naar de klanten wel op zijn plaats. Gelukkig maar dat veel vragen af te handelen zijn via een telefoonnummer. Al geeft de website ook al veel informatie over de procedures van het bedrijf en kunnen klanten veel zelf regelen via hun accounts. Maar indien er spoed achter zit of als mensen de voorkeur hebben iemand te spreken, dan is een telefonische bereikbaarheid wel erg prettig. Over het algemeen wordt het nog steeds gewaardeerd als een bedrijf op deze manier direct aan te spreken is.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.8/10 (20 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: -6 (from 6 votes)
Telefoonnummer klantenservice Otto, 3.8 out of 10 based on 20 ratings

Hulp nodig?


Bel: 1884 (90cpm)


Beoordeel klantenservice

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.8/10 (20 votes cast)
Telefoonnummer klantenservice Otto

© Telefoonklantenservice 2015