Telefoonnummer klantenservice Samsung

  • www.samsung.com

Samsung is een veelzijdig bedrijf dat veel verschillende producten en diensten biedt. Tegenwoordig geldt Samsung als een van de grootste of zelfs de grootste spelers op de smartphonemarkt. Het bedrijf is de laatste tijd vaak in het nieuws in verband met de patentenoorlog met Apple: de twee bedrijven bieden producten aan op dezelfde markt en de telefoons van beide merken hebben veel overeenkomsten. Daarom proberen Apple en Samsung door middel van rechtszaken te bepalen wie bepaalde technologische snufjes, software en designonderdelen het eerste heeft bedacht. Met onder andere vragen over dit onderwerp, kun je bellen naar telefoonnummer klantenservice Samsung. De medewerkers van de klantenservice kunnen alle vragen met betrekking tot dit onderwerp, maar ook vragen die over een van de producten van Samsung gaan, beantwoorden. Dit kan allemaal via het speciale telefoonnummer: Klantenservice Samsung staat u te woord.

Geïnteresseerd in een van de producten? Bel telefoonnummer klantenservice Samsung

Je kunt dus bellen naar telefoonnummer klantenservice Samsung als je vragen hebt over onder andere de patentenoorlog met Apple. Maar je kunt ook bellen als je vragen hebt over de vele producten en diensten, die Samsung levert. Een aantal soorten producten die Samsung maakt, om een rijtje.

– Mobiele communicatie: Samsung biedt verschillende soorten smartphones, tablets en GSM’s aan. Het bekendste type binnen de smartphones en tablets is de Galaxy-serie.
– Tv & audio: je kunt onder andere televisies, Blu-rayspelers, home-theater-systemen, DVD-spelers, audioapparatuur, projectoren, MP3-spelers en nog veel meer apparatuur die met beeld en geluid te maken heeft kopen van het merk Samsung.
– PC & office: Samsung verkoopt onder andere PC’s, laptops, monitors, faxapparaten en nog veel meer producten in de categorie computers en kantoorproducten.
– Huishoudelijke apparaten: denk hierbij aan koelkasten, wasmachines, drogers en kookapparatuur.
– Camera & camcorder.
– Opslag: denk aan memory-cards voor camera’s en telefoons en SSD’s (Solid State Drives).

Kortom: Samsung levert heel veel verschillende soorten elektronische apparatuur. Heb je interesse in een van deze producten? Bel dan naar het telefoonnummer: klantenservice Samsung kan je meer informatie geven

Ook bestaande klanten kunnen bellen

Ben je bestaande klant? Heb je al een product bij Samsung gekocht? Ook dan kun je naar telefoonnummer klantenservice Samsung bellen. Als er een defect is aan je smartphone bijvoorbeeld, of als je niet snapt hoe je nieuwe camera werkt. Voor alle vragen over je producten kun je bellen naar het telefoonnummer. Klantenservice Samsung helpt je met het snel vinden van een oplossing.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

Hulp nodig?


Bel: 1884 (90cpm)


Beoordeel klantenservice

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Telefoonnummer klantenservice Samsung

© Telefoonklantenservice 2015