Telefoonnummer klantenservice SNS bank

  • www.snsbank.nl
  • 030 - 633 30 00 (lokaal tarief) (Klantenservice)
  • 030 - 633 30 00 (Lokaal tarief) (Bankpas verloren of gestolen?)
  • 030 - 633 30 02 (lokaal tarief) (Klantenservice zakelijk)
  • 030 - 633 30 36 (Lokaal tarief) (Telefonisch bankieren)
  • 030 - 633 30 51 (Lokaal tarief) (Creditcard verloren of gestolen)

Ik ben al een aantal jaren klant bij SNS bank. Ik ben altijd tevreden over de geleverde diensten, omdat ik een goede rente krijg over mijn geld op mijn spaarrekening en mijn lopende rekening altijd goed functioneert en de betalingen snel worden overgeschreven. Ik heb sinds kort echter problemen met internetbankieren en kan daarom alleen nog via de app op mijn smartphone betalen. Ik vind dit niet een veilig idee, en daarom besloot ik om het probleem te proberen op te lossen. Ik heb daarom geprobeerd contact te zoeken met SNS bank: ik hoorde dat je voor zulke vragen kunt bellen naar een speciaal telefoonnummer. Klantenservice SNS bank kan je dan helpen met je vragen en problemen. Het vinden van het nummer ging echter niet heel gemakkelijk, maar ik heb uiteindelijk de beste manier gevonden om een dergelijk nummer te achterhalen. Hieronder meer.

Vind snel het telefoonnummer klantenservice SNS bank

Ik meende mij te herinneren dat ik een map met informatie had van mijn bank, waar het telefoonnummer klantenservice SNS bank logischerwijs wel in zou staan. Ik ben alleen recentelijk verhuisd en daarom had ik geen idee meer waar deze map moest zijn. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een brief van de bank: ook deze kon ik niet vinden. Ik ontvang ook geen afschriften meer, waardoor ik geen recente post van mijn bank had. Daarom ben ik op het internet gaan zoeken. Eerst heb ik op de website van de bank gezocht door middel van de zoekterm ‘telefoonnummer klantenservice SNS bank’. Dit leverde helaas geen resultaten op. Toen ik ging zoeken op de website (ik ben geen ster op het internet) vond ik uiteindelijk de klantenservice. Hier kon je een vraag stellen via het internet of sociale media. Ik wou echter iemand persoonlijk spreken met mijn klacht, en daarom heb ik uiteindelijk gezocht in google op ‘telefoonnummer klantenservice SNS bank’. Dit leverde uiteindelijk het beste resultaat op: ik kwam terecht op www.telefoonklantenservice.nl.

Goede klachtafhandeling

Op deze website kun je door middel van het invullen van de, in dit geval, zoekterm ‘telefoonnummer klantenservice SNS bank’ het nummer van de klantenservice die je zoekt, vinden. Deze website heeft alle nummers van klantenservices van de belangrijke bedrijven in Nederland. Uiteindelijk is mijn probleem opgelost door de bank. Zoek je dus van een bedrijf het telefoonnummer klantenservice, SNS bank in dit geval, op www.telefoonklantenservice.nl is hij te vinden!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/10 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Telefoonnummer klantenservice SNS bank, 5.0 out of 10 based on 2 ratings

Hulp nodig?


Bel: 1884 (90cpm)


Beoordeel klantenservice

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/10 (2 votes cast)
Telefoonnummer klantenservice SNS bank

© Telefoonklantenservice 2015