Telefoonnummer klantenservice Staedion

  • www.staedion.nl
  • 0900 – 202 13 11 (-) (Individuele centrale verwarming)
  • 0900 – 202 13 14 (-) (Glasbreuk)
  • 0900 – 202 08 60 (-) (Verstopping)

Bent u iemand die liever iemand persoonlijk aan de lijn heeft als u vragen heeft of informatie door wilt geven? In uw geval is het dan prettig om het telefoonnummer klantenservice Staedion snel bij de hand te hebben. Deze woningcorporatie uit Den Haag heeft meerdere vestigingen. Het bedrijf zet zich in voor de woningen door de gehele stad. Woningzoekenden kunnen hier terecht voor zowel huurwoningen als koopwoningen. Op de websitewww.staedion.nl staat genoeg informatie over het gehele aanbod en de werkwijze van het bedrijf. Maar het is goed voor te stellen dat u over woonkwesties direct wilt horen van een medewerker hoe het ervoor staat. Met name als er haast achter zit en u geen tijd heeft om te wachten op het antwoord via de e-mail of naar aanleiding van een inzending via de website. In dat geval is het prettig om terecht te kunnen bij een telefoonnummer klantenservice Staedion. Ook als u al eigenaar of huurder bent is een direct nummer om te bellen een uitkomst.

Voor kwesties naar telefoonnummer klantenservice Staedion

Als telefoonnummer klantenservice Staedion hebben ze het volgende algemene nummer beschikbaar: 0900 – 1424. Voor specifiekere situaties hebben zij ook andere telefoonnummers:

– Individuele centrale verwarming: 0900 – 202 13 11
– Glasbreuk: 0900 – 202 13 14
– Verstopping: 0900 – 202 08 60

Voor veel overige kwesties kan u het algemene nummer bellen. De medewerkers die u aan de telefoon krijgt, zullen u verder helpen of u doorverbinden met de betreffende afdeling. Zo kan u ook bellen in geval van:

– Overlast
– Klachten
– Serviceabonnement aanvragen
– Inschrijvingen

Met name in geval van klachten, overlast of als apparaten als een CV of de verwarming het niet doen. Dan is het fijn als u iemand direct kan spreken en horen wat er verder aan gedaan wordt. Naast het telefoonnummer klantenservice Staedion hebben zij ook online veel mogelijkheden waarmee dergelijke informatie doorgegeven kan worden.

U staat er niet alleen voor

De huurders die via dit bedrijf in een huis wonen, zullen meer gebruik maken van het telefoonnummer klantenservice Staedion. Ten slotte is het bedrijf in dit geval verantwoordelijk voor het onderhoud van de woning of het appartementencomplex. Met name als bijvoorbeeld een verwarming zijn werk niet doet, of als er een verstopping lijkt te zijn, dan stapt een bewoner direct naar de huiseigenaar. Telefonisch gaat dan nog sneller dan via de online meldingsformulieren, denken dan veel mensen. Voor eventuele wijzigingen en dergelijken, dan kan dat ook allemaal online of via het e-mailadres doorgegeven worden.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.3/10 (4 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: -1 (from 1 vote)
Telefoonnummer klantenservice Staedion, 5.3 out of 10 based on 4 ratings

Hulp nodig?


Bel: 1884 (90cpm)


Beoordeel klantenservice

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.3/10 (4 votes cast)
Telefoonnummer klantenservice Staedion

© Telefoonklantenservice 2015