Klantenservice T-Mobile ?

  • www.t-mobile.nl
  • 1200 (standaard mobiel tarief) (Klantenservice vanaf mobiel)
  • 06 2400 1200 (standaard mobiel tarief) (Klantenservice vanaf vast nummer)
  • 0800 7123 (gratis) (Klant worden)
  • 0800 7112 (gratis) (Klantenservice zakelijk)
  • 0800 8102 (gratis) (Nog geen zakelijke klant)

T-Mobile is een bedrijf dat verschillende producten en diensten aanbiedt. Het bedrijf levert voornamelijk mobiele telefoons en mobiele telefonie. Tegenwoordig worden er veel Smartphones en mobiele abonnementen bij deze telefoons verkocht. Je kunt bijvoorbeeld een abonnement afsluiten bij de aanschaf van een telefoon, zodat je iedere maand hetzelfde bedrag betaalt voor een bepaald aantal belminuten, sms’jes en internet-MB’s. Ook kun je de telefoon soms gratis krijgen als je een abonnement afsluit. Je betaalt dan echter wel meer voor het abonnement. Er is ook nog de optie om een prepaid toestel te kopen. Hier moet je beltegoed op zetten, waar je mee kunt bellen, sms’en en internetten. Als het tegoed op is kun je geen gebruik meer maken van je telefoon. Heb je vragen over de producten en diensten die T-Mobile levert? Dan is er een speciaal telefoonnummer. Klantenservice T-Mobile kan je precies uitleggen wat de mogelijkheden zijn. Ben je al klant? Ook dan kun je bellen naar het telefoonnummer: Klantenservice T-Mobile is er ook om de bestaande klanten te woord te staan.

Bel het telefoonnummer: Klantenservice T-Mobile kan u van dienst zijn

Heb je een abonnement afgesloten, maar ga je iedere maand over je limiet heen? Dan moet je bijbetalen. Meestal zijn de belminuten een stuk duurder als je over je limiet heen bent. Dan kun je bijvoorbeeld je abonnement verhogen: je betaalt iets meer, maar krijgt meer minuten, sms’jes of MB’s in je bundel, waardoor je uiteindelijk minder betaalt. Als je hier meer informatie over wilt, moet je bellen naar het telefoonnummer klantenservice T-Mobile. Hier zit altijd een medewerker klaar om je te helpen met zulke vragen. Ook als je vragen hebt over je toestel, de internetinstellingen, je prepaid simkaart of andere dingen: bel het telefoonnummer. Klantenservice T-Mobile is er voor zijn klanten en helpt je om zo snel mogelijk een oplossing te vinden voor je probleem.

Overige contactmogelijkheden

Hou je niet van bellen, en maak je daarom liever gebruik van een andere contactmogelijkheid dan telefoonnummer klantenservice T-Mobile? Dan kun je ook een vraag stellen in het forum op de website of de vraag opzoeken in ‘veel gestelde vragen’. Hier vind je antwoord op vragen over je abonnement, toestel, simkaart, bestelling, bereik, netwerk, internet en nog veel meer. Het is echter het gemakkelijkste om direct gebruik te maken van het telefoonnummer: klantenservice T-Mobile heeft namelijk professionele medewerkers die je direct kunnen helpen en veel kennis hebben van de geleverde producten en diensten.

Een selectie uit andere telefonische klantenservices

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (6 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: -2 (from 2 votes)
Klantenservice T-Mobile ?, 1.0 out of 10 based on 6 ratings

Hulp nodig?


Bel: 1884 (90cpm)


Beoordeel klantenservice

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (6 votes cast)
Klantenservice T-Mobile ?

© Telefoonklantenservice 2015