Telefoon klantenservice Tele2

  • www.tele2.nl
  • 0900 241 16 02 (7,5 eurocent per gesprek) (Klantenservice)
  • 0800 1602 (gratis nummer) (Klant worden)
  • 0800 2199 (gratis nummer) (Blokkeren simkaart)

Tele2 is een bedrijf dat verschillende diensten levert. Zo is het mogelijk om een abonnement af te sluiten voor je mobiele telefoon, maar kun je ook internet, televisie en vast bellen via Tele2 ontvangen. Binnen deze verschillende diensten zijn ook er nog verschillende mogelijkheden. Zo kun je verschillende internetabonnementen krijgen, met verschillende download- en uploadsnelheden. Ook is het mogelijk om met een alles-in-één pakket alle diensten die Tele2 aanbiedt, te ontvangen. Als je vragen hebt over de producten die dit bedrijf aanbiedt en de diensten die zij leveren, kun je bellen naar een speciaal telefoonnummer. Klantenservice Tele2 is er, onder andere door middel van deze telefonische dienst, om antwoord te geven op alle vragen over de geleverde diensten en producten.

Bel het telefoonnummer: Klantenservice Tele2 helpt je

Heb je interesse in een van de diensten of producten van Tele2? Dan kun je bellen met het telefoonnummer. Klantenservice Tele2 heeft altijd een medewerker voor je klaar staan die je antwoord kan geven op al je vragen. Heb je al een telefoon-, televisie- of internetabonnement bij Tele2, maar heb je hier vragen over? Ook dan kun je bellen naar dit speciale telefoonnummer. Klantenservice Tele2 is er namelijk niet alleen voor potentiele nieuwe klanten, maar juist ook voor mensen die al een abonnement hebben. Het is namelijk belangrijk dat als je een probleem hebt, er iets niet werkt, je een vraag hebt of een suggestie, je hiermee naar Tele2 toe kan gaan en er iemand is die je te woord staat en helpt met je vragen.

Neem contact op met Tele2

Er zijn verschillende manieren om contact op te nemen met Tele2, of je nu nieuwe of bestaande klant bent. De gemakkelijkste manier is om in Google te zoeken op ‘telefoonnummer klantenservice Tele2’ en vervolgens te bellen naar dit telefoonnummer. Klantenservice Tele2 heeft heel veel medewerkers, die de telefoon opnemen en je kunnen helpen. Daarnaast kun je ook via de website contact opnemen, via verschillende sociale media een vraag stellen of kijken of je antwoord al een keer gegeven is onder het kopje ‘veel gestelde vragen’ op de website. Ook kun je e-mailen, schrijven of langs gaan bij het hoofdkantoor of een van de vestigingen. Maar de gemakkelijkste manier is om gewoon te bellen naar het telefoonnummer. Klantenservice Tele2 zal je dan persoonlijk te woord staan en op deze manier kan er zo snel en gemakkelijk mogelijk een oplossing gevonden worden.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.4/10 (7 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: -2 (from 2 votes)
Telefoon klantenservice Tele2, 5.4 out of 10 based on 7 ratings

Hulp nodig?


Bel: 1884 (90cpm)


Beoordeel klantenservice

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.4/10 (7 votes cast)
Telefoon klantenservice Tele2

© Telefoonklantenservice 2015