Telefoonnummer klantenservice V&D

  • www.vd.nl

De V&D is een van de grootste warenhuizen van Nederland, met filialen verspreid door alle provincies. Daarom is het vanzelfsprekend dat dit bedrijf erg veel klanten heeft. En ieder bedrijf dat klanten heeft, krijgt ook een hoop klachten. Mensen die een aankoop hebben gedaan en dit willen terugdraaien, klanten die een probleem hebben met een gekocht product, mensen die een klacht hebben over de service in de winkel of consumenten die zich afvragen waar de gekochte producten eigenlijk vandaan komen. Voor al deze vragen is er een speciaal telefoonnummer. Klantenservice V&D beantwoordt dan de telefoon, en helpt alle klanten met het oplossen van de problemen. Daarom wordt er ook veel gebruik gemaakt van dit telefoonnummer: Klantenservice V&D heeft de meeste en meest recente informatie over het assortiment, de service en de herkomst van producten.

Maak gebruik van het telefoonnummer klantenservice V&D

Bent u een van de klanten van V&D en heeft u een klacht over bijvoorbeeld een kledingstuk, heeft u spijt van uw aankoop, bent u niet goed behandeld in een van de filialen of vraagt u zich af of de kleding gemaakt wordt door kinderen in ontwikkelingslanden? Dan kunt u bellen naar het speciale telefoonnummer. Klantenservice V&D weet antwoord op alle vragen. Het is gemakkelijk om in contact te komen: de gemakkelijkste manier is via het telefoonnummer. Klantenservice V&D is echter ook bereikbaar via de website van het warenhuis, via de mail en ook kunt u schrijven of langskomen in een van de filialen. Hier wordt u te woord gestaan door iemand van het personeel. Bellen is echter het meest gemakkelijk: zo wordt u het snelste en het beste geholpen.

Vind gemakkelijk het telefoonnummer

Het is nu duidelijk dat je het beste kunt bellen naar het telefoonnummer. Klantenservice V&D is langs de telefonische weg nu eenmaal het beste te bereiken en de kans op een antwoord dat uw vraag beantwoordt is het grootst. De gemakkelijkste manier om het nummer te vinden is om in Google ‘telefoonnummer klantenservice V&D’ in te voeren; dan vindt u het direct. Andere manieren zijn bijvoorbeeld zoeken in het telefoonboek, de website van V&D raadplegen of in een folder of brochure kijken. Op telefoonklantenservice.nl kunt u daarnaast ook gemakkelijk het nummer vinden: u hoeft alleen het bedrijf maar in te vullen en op zoeken te drukken. Het nummer van het bedrijf dat u zoekt verschijnt dan direct in beeld. Voortaan kunt u hier dus kijken, als u een klantenservice wilt bellen.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.6/10 (5 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: -1 (from 1 vote)
Telefoonnummer klantenservice V&D, 5.6 out of 10 based on 5 ratings

Hulp nodig?


Bel: 1884 (90cpm)


Beoordeel klantenservice

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.6/10 (5 votes cast)
Telefoonnummer klantenservice V&D

© Telefoonklantenservice 2015