Telefoonnummer klantenservice Volkskrant Klantenservice

  • 088 0561 561 (lokaal tarief) (Klantenservice)
  • 088 0561 555 (lokaal tarief) (Bezorging)

Veel diensten geven op hun website een algemeen telefoonnummer klantenservice. Volkskrant klantenservice heeft eerst een keuzemenu op de website waarbij u al veel informatie op kunt vragen. Hier staan velen mogelijkheden wat betreft bezorging van de krant of het afsluiten van een abonnement. Als u moeite heeft met het juiste menu is het misschien verstandig toch te kiezen voor het algemene telefoonnummer klantenservice. Volkskrant klantenservice is in staat al uw vragen over de krant, bezorging en abonnementen te beantwoorden. Deze krant is zeer populair in Nederland en wordt dan ook in grote oplagen verkocht. Voor vragen over de bezorging bij u thuis of de verschillende verkooppunten belt u met een vast telefoonnummer klantenservice. Volkskrant klantenservice is gericht op de professionele en vriendelijke afhandeling van uw vragen. Ook wordt elke klacht serieus genomen en zullen de medewerkers er alles aan doen om te zorgen dat het probleem zo snel mogelijk wordt opgelost.

Bellen met een telefoonnummer klantenservice: Volkskrant klantenservice

Wanneer u iets publiekelijk aan wilt kondigen of reclame wilt maken is het mogelijk om een advertentie te plaatsen in de Volkskrant. Hiervoor neemt u contact op met het telefoonnummer klantenservice. Volkskrant klantenservice bespreekt de verschillende mogelijkheden en de tarieven met u en zorgt ervoor dat u zo snel mogelijk uw advertentie kunt plaatsen. Het plaatsen van een overlijdensbericht valt ook onder deze categorie. Ook hier is het uiteraard van belang dat dit zo snel mogelijk geregeld wordt. Klachten of vragen over de bezorging zijn weer hele andere redenen om te bellen met telefoonnummer klantenservice. Volkskrant klantenservice kan u alles vertellen over de verschillende bezorgtijden en hoe u precies een klacht door moet geven. Heel goed aan deze klantenservice is dat u meteen de krant van die dag online kunt bekijken wanneer u een klacht doorbelt. Zo bent u er heel zeker van dat u nooit het nieuws hoeft te missen. Ook krijgt u waardebonnen voor de krant wanneer er iets mis is gegaan met de bezorging via het telefoonnummer klantenservice. Volkskrant klantenservice geeft u dan ook de optie de krant een aantal dagen gratis in de winkel op te halen, mocht dit voor u beter uitkomen.

Inhoudelijke vragen

Wanneer u vragen heeft over de Volkskrant is het natuurlijk altijd mogelijk om even te bellen met de klantenservice. De medewerkers zullen u zo goed mogelijk proberen te helpen. Ook kunnen zij uw vragen doorsturen als u niet precies weet welk telefoonnummer u moet bellen. Van maandag tot en met vrijdag kunt u contact opnemen.

Ook interessant

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: -1 (from 1 vote)
Telefoonnummer klantenservice Volkskrant Klantenservice, 1.0 out of 10 based on 1 rating

Hulp nodig?


Bel: 1884 (90cpm)


Beoordeel klantenservice

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Telefoonnummer klantenservice Volkskrant Klantenservice

© Telefoonklantenservice 2015