Klantenservice Postnl

  • www.postnl.nl
  • 0900 0990 (€ 0,10 per minuut) (Klantenservice)

Een beschadigd poststuk, een te laat geleverd pakketje of een brief die niet voor u bestemd is. Dit zijn allemaal zaken waar wij van PostNL onze ogen niet voor kunnen en willen sluiten. Wij zijn niet voor niets een koninklijk bedrijf en willen graag u te vriend houden als klant. U hebt ook niet erg veel keus omdat de meeste brieven en pakketjes door ons verstuurd en bezorgd worden. Daarom verdient u ook de beste behandeling en moet een fout te allen tijde voorkomen worden. Treft u dus iets aan waarvan u denkt dit gaat echt te ver, schroom dan niet en bel met het telefoonnummer klantenservice PostNL. Hier werkt een team telefonisten met een passie voor post en zij houden ervan om met mensen om te gaan en dit soort zaken snel op te lossen. Niets is zo vervelend als een verdwaald poststuk, dit kan soms zelfs levens redden! Bel dan ook met het telefoonnummer klantenservice PostNL als u merkt dat het wel erg lang duurt voordat een bepaald poststuk bij u op de mat ligt.

Telefoonnummer klantenservice PostNL bellen

Het telefoonnummer klantenservice PostNL leidt u direct naar een vriendelijke medewerker. Dit nummer is uiteraard geheel gratis want u hebt een probleem en wilt dat bij ons neerleggen. Dan zou het vreemd zijn als u dor het draaien van het telefoonnummer klantenservice PostNL ook nog eens kosten zou maken. Dat is uit den boze en zeker niet aan de orde als u ons belt met het telefoonnummer klantenservice PostNL. Dat beloven we u. Wij gaan daarna zo snel mogelijk op zoek naar de oplossing van uw probleem. Meestal is dit eenvoudig te achterhalen door alle stappen in het verwerkingsproces bij ons te doorlopen.

– Het is altijd bekend bij ons wie er op een bepaald moment aan de brief gezeten heeft en waar het fout is gegaan.
– Zo kunnen wij in de meeste gevallen de fout snel herstellen en daar plukt u dan uiteindelijk de vruchten van.

Bel ons bij problemen

Het telefoonnummer klantenservice PostNL is dag en nacht bereikbaar, dat staat als een paal boven water. Postbezorgers en postbodes doen altijd hun uiterste best om uw post heelhuids door wind en weer bij u te krijgen dus we verzoeken u om daar toch ook wat respect voor op te brengen. Zeker in de winter is dit niet altijd een pretje. Wellicht tot horens!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.8/10 (133 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: -40 (from 54 votes)
Klantenservice Postnl, 2.8 out of 10 based on 133 ratings

Hulp nodig?


Bel: 1884 (90cpm)


Beoordeel klantenservice

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 2.8/10 (133 votes cast)
Klantenservice Postnl

© Telefoonklantenservice 2015